Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

After work pictures // Lidt om event på arbejdet, mistet telefon, og mangel på energi

Event hos Henny 049Event hos Henny 079 Event hos Henny 043Event hos Henny 099 Event hos Henny 054Blazer: Arvet af min storebror (Similar here) // Bukser: Dr. Denim (Similar here) // Sko: Reebok (Købes her) // Tørklæde: Unknown // Solbriller: Kaibosh // Taske: My My Copenhagen (Købes her)

Det har virkelig været lidt af en uge. Der har været en masse forskellige events, og faktisk er jeg rimelig stolt over at jeg har kunne gennemføre det da jeg normalt har alt for lidt energi og hurtigt bliver træt og udmattet. Dog har jeg ikke gennemført det helt til bravour – jeg har nemlig mistet min telefon, og jeg mistænker at det er fordi at jeg har lagt den i den taxa jeg kørte hjem med om natten, efter at et blogger-event blev afsluttet på natklubben HIVE, og så har taxamanden sku nuppet den til sig selv (han var også lidt creepy.) Rigtig øv at en så god uge med massere fede events skulle afsluttes med at jeg mistede min elskede telefon, men shit happens.
Overstående outfit var jeg iført i Onsdags, da mit arbejde afholdte event i samarbejde med Alt for Damerne og Eurowomen. Outfittet er lidt business-ish og mine sneakers giver outfittet lidt kontrast, så det ikke bliver alt for workwear-agtigt.
Hvad synes I om outfittet?

Jeg håber at I får en rigtig god Lørdag, og at I passer SKIDEGODT på jeres telefon når I er ude i nattelivet.
xx Whitta

bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 4

Leave a Comment