Cool shades & bikerboots

Karl Lagerfeld 038 Karl Lagerfeld 054 Karl Lagerfeld 031 Karl Lagerfeld 075 Karl Lagerfeld 039Solbriller: Kaibosh // Jakke: Moss Copenhagen // Bukser: Asos (Similar here) // Trøje: Ivan Grundahl // Sko: Pieces (Similar here) // Taske: Liebeskind (Købes her)

Godmorgen piger! Igår havde jeg sådan en rigtig øv-dag, kender i dem? De dage hvor alting går galt, og man føler at det klogeste er at ligge sig under dynen og isolerer sig fra omverdenen. Idag er min sindsstemning dog vendt tilbage til normal, og jeg er frisk og klar på nye udfordringer. Idag skal jeg til et event for Yves Rocher, og jeg glæder mig meget til at se hvad de har fundet på!
Overstående billeder blev taget i sidste uge, da jeg var et smut forbi Karl Lagerfeld i Illum, hvor de fremviste deres nye kollektion. Outfittet blev rimelig hurtigt mixet sammen, da jeg kom lige fra arbejde og ikke orkede noget helt fancy. 😉
Hvad synes I om outfittet?
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Eline / My Kind of Fashion 14. april 201511:08

    Det er virkelig et lækkert look! Er ret vild med dine støvler 😀

  • Karina 14. april 201519:16

    Hvor ser du altså bare godt ud <3

Leave a Comment