Finish the sentence // Cathrine Urhammer

cathrine urhammer collage

Hej ladies! Hvordan ville I færdiggøre sætningen:” Om ti år håber jeg at jeg…”
Jeg har spurgt en gruppe af mine favoritbloggere om hvordan de ville færdiggøre forskellige sætninger, og det vil blive til en række indlæg i det næste stykke tid.
Blandt mine favoritbloggere finder man Cathrine Urhammer, som har bloggen Cathrineurhammer.dk – derfor blev jeg også meget begejstret da hun ville være med til et lille interview.
Så nedenunder kan I lære Cathrine lidt bedre at kende – Jeg håber selvfølgelig at I vil finde denne slags indlæg interessant, og har lyst til flere af dem i fremtiden. 😉

Det bedste ved sommer er… varmen, de lange nætter, grill & kolde øl og når solen giver mig mine lyse striber i håret. Jeg kan faktisk ikke begrænse mig, ALT er godt ved sommeren, og det eneste jeg kan komme på, at jeg IKKE bryder mig om ved den danske sommer, er de modbydelige hvepse og bier der dukker op. Jeg kan simpelthen ikke lide dem og er god for en scene når de kommer hen imod mig.

Om ti år håber jeg at jeg… stadig er sammen med min kæreste, at vi er lykkelige og måske har en lille bebs og begge er i fuld gang med en spændende karriere.

Det gør mig ked af det når… mennesker bliver behandlet uretfærdigt og når jeg tænker på alle de børn der lever blandt krig og hungersnød.

Min næste ferie er… en tur til Malaga til Juli.

Den bedste film jeg nogensinde har set var… ej den er svær. Jeg er typen der har et par stykker, så nu nævner jeg den sidste film jeg stortudede til, nemlig ” The Theory of Everything”

Jeg er verdens lykkeligste når… min kæreste står op før mig og vækker mig med kaffe og morgenmad. Mmmh…

Når jeg skal forkæle mig selv så… tænder jeg for TLC, tager ansigtmaske på og laver popcorn. Jeg elsker popcorn!

Jeg synes jeg er rigtig god til… at give komplimenter og lytte.

Noget jeg aldrig har fortrudt er… at jeg tog 9 måneder ud af kalenderen og rejste til Australien efter gymnasiet. Det er det bedste jeg nogensinde har gjort og var en oplevelse for livet.

Mit næste køb skal være… en klassisk Louis Vuitton taske i monogram.

 

Husk at I kan følge Cathrine Urhammer på hendes blog Cathrineurhammer.dk

bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Cecilie Krog 23. april 201520:40

    Super fedt indlæg!
    Det er dejligt at blive introduceret for bloggere man ikke kender <3

Leave a Comment