Outfit på havnen, og lidt om hammerspændende planer!

outfit 213 outfit 161 outfit 184 outfit 020 outfit 154Godmorgen piger! Synes I det er tiltrængt med weekend? For mit vedkommende er det meget tiltrængt, for jeg synes godt nok at det har været en hård uge med mange aftaler og planer.
Outfittet ovenover tog jeg i sidste uge da jeg deltog til Nelly event (Indlæg om mit event hos Nelly kan læses HER) Næste uge bliver endnu mere spændende! – Der skal jeg nemlig et smut til Sverige og lave noget rigtig spændende for et af mine favoritbrands L’oreal – det vil jeg skrive mere om snarest.
På trods af at weekenden er tiltrængt, skal jeg ikke bare slappe helt af. Idag skal jeg nemlig ud til DR Byen sammen med min bloggerfriend Simone Wulff, for vi skal lave noget spændende sammen med DR Ultra – Det vil jeg også skrive lidt mere om senere, hihi! 😉
Hvad skal I lave idag?
xx Whitta

Skjorte: Filippa K (Similar here)
Bukser: ZARA
Sko: Moss Copenhagen (Similar here)
Solbriller: Kaibosh
Taske: Heartmade by Julie Fagerholdt (Købes her)bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • Astrid 18. april 201517:47

  Hold da op! Snak om hemmelighedsfulde planer 😉
  Det lyder super spændende – både L’oreal & DR Ultra og glæder mig til at høre mere om det snart.
  Og weekend er det bedste!! Min står personligt på personlig pasning og pleje med Netflix (Buffy the Vampire Slayer og jeg er tilbage i min allerpureste ungdom!) og hygge med mig selv og foråret ❤

 • Danika Maia 19. april 201517:05

  Cool pants dear I love them!

  Danika Maia
  Bloglovin

 • miglior tablet 2015 10. juni 20157:44

  It is in reality a great and helpful piece of information. I am happy
  that you just shared this useful info with us. Please stay us informed like this.
  Thanks for sharing.

 • Rhoda 24. juni 201522:13

  That is really fascinating, You’re a very skilled blogger.

  I have joined your rss feed and stay up for searching for extra of your excellent post.

  Also, I have shared your website in my social networks

 • quelle lisseurr choisir 28. juli 201510:54

  This paragraph offers clear idea for the new visitors of blogging, that genuinely
  how to do blogging and site-building.

Leave a Comment