5 om mig // Pinlige bekendelser

Event hos Henny 022

Det er tid til 5 nye informationer om mig – idag er temaet ‘Pinlige bekendelser.’
Vi har vel allesammen ting vi er lidt flove over (nogle flere ned andre) og jeg er typen som har en del ting som jeg krummer tæer over. Et par af dem kan I læse om her.

1) Jeg kan virkelig være strid overfor mine forældre.
Mange af mine veninder vil nok beskrive mig som en mild person, som aldrig bliver sur. Faktisk finder jeg mig noglegange i lidt for mange ting fordi at jeg gerne vil have at alle er glade. Det er dog lidt en anden historie når det gælder mine forældre. Faktisk kan jeg godt være ret strid overfor dem, og ofte fortryder jeg at jeg er lidt efter dem. Når dette er sagt, så er jeg rigtig god til at sige undskyld bagefter.

2) Jeg elsker ostepops!
Jeg er vokset op med at spise Kims Ostepops, og jeg elsker dem! Jeg spiser dem ikke så ofte, for jeg føler mig altid en smule ulækker når jeg dykker lapperne ned i den ostede chipspose – men jeg elsker det bare!

3) Spiser sushi med gaffel
Jeg har aldrig lært at spise med spisepinde, og jeg lærer det formegentlig aldrig, da min finmotorik er fuldstændig hen i vejret! Jeg kan simpelthen ikke finde ud af de pinde, også selvom jeg har prøvet tusinde gange. Så når jeg er på sushi-restauranter må jeg flovt spørge om kniv og gaffel.

4) Jeg er en herre dårlig taber
Im telling you! Jeg er den værste taber! Jeg kan gå rundt en hel dag og surmule fordi at jeg har tabt i Ludo eller et andet spil. Dette er også grunden til at jeg ofte (især da jeg var mindre) er hende som står på sidelinjen og hepper. Jeg vil simpelthen ikke risikerer at tabe.

5) Jeg er sindssygt dårlig til at svare på beskeder.
Jeg er simpelthen så dårlig til at få svaret på beskeder på facebook, og i perioder kan jeg gå i to uger før at jeg får svaret på en besked som en veninde eller ven har skrevet. Jeg er så flov over det, men fordi at jeg altid stresser rundt med et eller andet, så glemmer jeg ofte helt at en person har skrevet. Virkelig dårlig stil, men mine tætteste venner ved heldigvis at det er fordi at jeg er ret distræt, glemsom og stresset. 😉

 

Har I nogle pinlige bekendelser? Jeg vil helst ikke stå helt alene, hæhæ.
Forresten er overstående billede taget, da jeg var ved at irettesætte min søde mor, da hun tog outfitbilleder af mig… Jeg sagde jo at jeg var storslem.
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Pernille 21. april 201511:34

  Uha, den sidste! Den rammer mig alt for godt haha, jeg har et inderligt MEGET stort had til Facebook, og det er godt nok sjældent jeg bevæger mig derind.. Super upraktisk når nu alle andre synes det er er det aller fedeste sted at kommunikere.. overhovedet…

 • Lisbeth 21. april 201511:43

  Haha, ostepops er jo altså også bare de bedste chips i hele verden! Hvis bare man ikke blev så fedtet af dem, så spiste jeg dem hele tiden. Nu hvor jeg tænker over det, så er det nok meget godt, at de er så fedtede hehe 😉

  Endnu pinligere er det næsten, at jeg har den samme crave for stort set alt ostet. Jeg går nogle gange og overvejer at drikke mig fuld, bare jeg så jeg kan bruge tømmermændene dagen efter som en undskyldning for at købe Chili Cheese Tops på Mc’en :b

  // http://www.moonlitmadness.dk

 • Anna-Sophie Lund Johnsen 21. april 201513:00

  Jojo da, massere! Bl.a. ostepopsvognen er jeg med på. De er virkelig min guilty plesure! Hvilket er ekstra mærkeligt, da jeg faktisk ik bryder mig om ost. Yeah well… Udover det, så snakker jeg med ret regelmæssig jysk accent, da begge mine forældre er jyske. Det er fint når man bor i Jylland, men er man født og opvokset på Sjælland, er det bare lidt mærkeligt. Og så har jeg det med at være ret manipulerende over for mennesker tæt på mig, fx familie og nære venner, forstået på den måde, at hvis jeg spørger om deres mening i en givet sammenhæng eller situation, og de kommer med en ulig min, så ka jeg finde på spørge igen på en anden måde, indtil de giver mig ret. Det er noget jeg gør ubevidst og ved er pisse irriterende, og græmmer mig, hver gang jeg blir taget i det, og som jeg også prøver at sætte en stopper for.

  Jaa, love your imperfections, I guess 🙂 Så vær du bare rolig, du sidder ik med den alene 😉

  Mvh. Anna-Sophie
  http://www.misssophiesuniverse.bloggersdelight.dk

 • Lotte 21. april 201517:44

  Åh, hvor kan jeg nikke genkendende til at være en dårlig taber! Jeg er den værste på det felt, og det har medført at jeg i mange år ar kategorisk nægtet at deltage i drukspil, og det er bare en party killer! Jeg arbejder på at blive bedre, men lige så meget som jeg elsker brætspil, lige så meget hader jeg også at tabe. Jeg spiller jo for at vinde. 😉
  Jeg håber, at du har en rigtig god tur i det svenske. Jeg glæder mig til at følge med. 🙂

Leave a Comment