Kaibosh sunnies

outfit 088outfit 081outfit 076outfit 075

Billeder af Sofie fra Sofieparelius.dk

Det er formegentligt ikke gået særlig manges næse forbi at jeg har fået nye solbriller, og jeg har efterhånden også fået vist jer disse briller et par gange i mine outfitbilleder – men de fortjener altså et indlæg for sig!
For et par weekender siden var jeg nemlig en tur i Normann Copenhagen (En butik som ligger på Østerbrogade i København) og der faldt jeg over disse lækre sunnies fra Kaibosh. Jeg elsker simpelthen Kaibosh-brandet, og jeg føler mig rimelig sent på den over at jeg først lærte mærket at kende for et par uger siden, haha! 😉
Kaibosh ligger i prisklassen 600 – 1000, og på trods af at de har utrolig mange ligheder til designet hos mange af Celinés briller, så er det en verden til forskel fra prisen på deres solbriller.
Hvad synes I om mine nye solbriller?
Idag står den på afslapning, inden at jeg imorgen skal til en masse spændende blogger-møder, og på Fredag tager til Sverige! Gud hvor jeg glæder mig til at komme afsted, men jeg har godt nok også nerver på over at skulle ud og rejse uden mine forældre for første gang, haha.
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Eline / My Kind of Fashion 22. april 201519:58

    De er vildt fede 🙂 Og så klæder de dig vildt godt:)

  • Bette Bjerregaard 22. april 201520:27

    De er simplethen så flotte”

Leave a Comment