My day through Instagram // In Stokholm with Loreal

loreal collageHej girls! Igår klokken ti om aftenen hjemvendte jeg fra Sverige. Det er nok ikke gået manges næse forbi at jeg skulle til Sverige med Loreal Paris, for at lave en videoskydning. Jeg rejste afsted til Sverige igår ved 7-tiden om morgnen, så jeg er fuldstændig smadret idag. Det er hårdt at være på farten fra 7 om morgnen til 10 om aftenen, hæhæ! 😉
Så idag bliver det ikke til det store blogging, men jeg vil alligevel dele lidt billeder fra min instagram @Bertewhitta
Jeg vil selvfølgelig dele mange flere billeder fra dagen med god billed-kvalitet, men først skal jeg have mig en gevaldig lur, for jeg er i mega søvnoverskud idag! 😉

Jeg håber at I får en fantastisk lørdag!
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 4

 • Danika Maia 25. april 201513:06

  That looks like so much fun! I love the outfit they chose for you too.

  Danika Maia
  http://www.danikamaia.com
  BLOGLOVIN’

 • Ida 26. april 20157:09

  Hvor er kjolen fra ?du ser så smuk ud i den!

Leave a Comment