In Stylista // Ugens bloggerlook

stylista

 

Så så man lige mig, være en del af Stylistas ‘Ugens bloggerlook’
Jeg har været med i ugens bloggerlook én gang før, og det er simpelthen en kæmpe ære hvergang. At nogle bemærker og krediterer noget man gør sig umage med, er virkelig den fedeste følelse man kan opleve. Ugens tema i ‘ugens bloggerlook’ er bloggere og deres solbriller, og udover at man kan se mig og mine foretrukne solbriller, så kan man også se andre bloggere og deres favorit-solbriller.

Jeg er ret vild med koncenptet ‘ugens bloggerlook’ som Stylista har fundet på. Det er virkelig spændende og inspirerende at se hvordan andre udtrykker sig igennem mode – og så er det da også skideskægt selv at være med og vise lidt af hvad man kan se på bloggen

I kan se artiklen LIGE HER 
Og I kan se indlægget de referer til i artiklen LIGE HER
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment