Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Asos AW15 preview!

billeder 072 billeder 004 billeder 014 billeder 064 billeder 038 billeder 008 billeder 087

Godmorgen girls! Idag står den på indlæg fra da jeg var oppe og besøge 9PR, som er et PR-bureau der repræsenterer brands som f.eks. Asos. I Tirsdags var der så preview, hvor bloggere og pressen kunne komme og se lidt af de items man kan forvente at kunne købe på Asos hjemmeside i efteråret og vinteren. Der var virkelig mange lækre ting iblandt, og blandt andet faldt jeg pladask for en sart lyserød sweater med høj hals.

Idag går turen til Sorø, hvor min søde veninde Amanda går på kostskole. Jeg bliver hentet af min anden veninde Simone, og så drøner vi afsted for at holde veninde-hygge hele dagen, sludre, muligvis filme en lille video og selvfølgelig få en lille rundvisning på skolen.
Hvad skal I lave idag?
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Julie Mænnchen 9. maj 201521:50

    Lækre sager! Er især vild med den sorte taske der og skoene nederst er da også ret fantastiske 🙂

Leave a Comment