Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Typical workwear

billeder 001 billeder 042 billeder 043

Hvordan ser jeg ud når jeg er på vej til arbejde?
Dette outfit opsummerer det faktisk rimelig godt. Ikke fordi at jeg altid har præcis det her tøj på, men min hverdags-uniform består tit af sneakers, et par stramme jeans, en nedtonet top og lidt smykker. Jeg er vild med minimalistiske outfits hvor der er ét element som skiller sig ud – i dette outfit er det skoene.

Nok om mit outfit! Idag går turen til Islands Brygge, hvor jeg sammen med min dygtige fotograf-friend skal tage nogle fede outfitbilleder, og så skal jeg stå model til nogle billeder i hans fotostudie, da han er igang med at færdiggøre sit nye portfolio.
Jeg håber at I får en rigtig skøn dag! Jeg vil drage imod Bryggen nu, og finde min indre model frem, hæhæ.
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Louise Holm 30. maj 201511:18

    Super lækkert outfit! Hvor er din flotte frakke fra? <3

  • Ziff Qvash 31. maj 20158:19

    Flot simpelt outift som klæder dig godt.

    http://www.vonsnef.com/

Leave a Comment