Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Pink dreams // Stine Goya

pinkStine Goyas nye Pre Fall kollektion er på gaden, og jeg er mildest talt meget begejstret for den! Inde på mit arbejde sælger vi en del styles fra kollektionen, og det er en fornøjelse hver dag at komme forbi de fine tøjstativer med de lækre farver som kollektionen har. Iblandt mine favoritter fra kollektionen er denne pink kortærmede sweatshirt, som er så frisk i farven. Denne sweatshirt vil være perfekt til de kølige sommerdage, med et par denimjeans og en knold.
Hvad synes I om sweatshirten? Jeg må simpelthen nød til at investerer i den – for det er det smukkeste stykke tøj jeg har set længe!
Hvad synes I om den?
Man kan købe sweatshirten LIGE HER
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment