Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Windy weather

billedstørrelse1billedstørrelsebilledstørrelse4billedstørrelse2billedstørrelse3Vest: VILA (Similar here) // Skjorte: Helmut Lang // Bukser: Dr. Denim + DIY detaljer (Similar here) // Sko: Moss Copenhagen // Taske: Heartmade (Købes her) // Ring: Unknown

Jeg har lige tjekket vejr-appen på min telefon, og den siger at det skal blive 19 grader idag. Dette dejlige vejr gør også at jeg føler mig lidt fjollet, når jeg nu poster dette outfitindlæg, som jeg var iført sidste weekend. Nu er det nemlig (forhåbentligt) slut med at skulle iføre sig varme trøjer og lange bukser – i hvertfald meget snart!

På overstående billeder har jeg iført mig et minimalistisk outfit, og de nedtonede farver er i den grad dominerende i looket. Dog har jeg piftet det grå outfit op med min skønne patchwork-taske fra Heartmade by Julie Fagerholt, og mit hårbånd fra Pico, som jeg har viklet rundt om håndleddet.
Hvad synes I om outfittet?
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Benya Suwan 10. juni 201511:48

    Utrolig fine billeder!! Elsker dit outfit her på. 🙂
    God dag til dig. <3

Leave a Comment