Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Botanical garden

outfit i botanisk4outfit i botanisk1outfit i botanisk2outfit i botaniskGodmorgen girls!
Er I friske? Idag bliver en rigtig god dag! Jeg skal nemlig være sammen med mine veninder Simone, Cecilie og Amanda! Vi skal til et spændende Lingeri-event på hotellet “STAY” som ligger ved Islands Brygge.
Forresten kan jeg også tease om at Simone og jeg, skal filme en lille video, hvor I får indblik i “en dag i en bloggers liv” – Jeg tror denne video bliver superskæg at følge – og så vil vi selvfølgelig også filme lidt video til eventet vi skal deltage i!

Jeg er lidt utilfreds med at jeg endnu engang indsætter outfitbilleder her på bloggen. Jeg går meget op i at skulle forny bloggen, og ikke lave indlæg med samme “tema” men i øjeblikket er mit liv og min inspiration ikke som den plejer at være, og så er outfitbilleder bare det nemmeste at lave – jeg håber at I bærer over med mig!
På overstående outfitbilleder går jeg tur i Botanisk have – og senere idag poster jeg et indlæg, hvor I kan se hvad jeg egentlig lavede i Botanisk have! 😉
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Rikke 11. juni 201512:17

  Elsker dine outfitsindlæg! Du er en kæmpe inspiration 🙂

 • Helle 11. juni 201520:42

  Sikke en fin skjorte – hvor er den fra? 🙂

 • Amalie 11. juni 201523:06

  Hej Alberte. Super fin blog du har!! Du er virkelig flot, og du virker som en rigtig rar og åben person. Hvor er din flotte læderjakke fra? 🙂

 • Satina Wandel 12. juni 20150:23

  Lækker jakke!

  http://satinawandel.dk

 • Carl 12. juni 201510:17

  Hej Alberta 🙂

  Jeg pre-lancerer vores svenske modeprodukter til berømtheder og større bloggere.

  Da din stil passer vores brand, vil vi gerne tilbyde dig til at prøve et par.

  Send et svar tilbage, og jeg vil sende yderligere oplysninger.

  Hav en god dag !!

  Carl

Leave a Comment