Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Ting jeg skal arbejde med at lære…

Skærmbillede 2015-05-27 kl. 19.45.22Der er en del ting jeg gerne vil arbejde med at blive bedre til. Jeg synes det er vigtigt hele tiden at arbejde på at forbedre sig som menneske, og lære nye ting. Når jeg snakker om at lære nye ting, så mener jeg selvfølgelig ikke faglige ting, som f.eks. samfundsfag osv. men mere ting om sig selv, og ting som kan gøre sit liv nemmere.
Nedenfor har jeg lavet en liste med ting jeg gerne vil lære så hurtigt som muligt! 😉

1) Lære at det er okay at være tilbageholden
Der skal være nogle der snakker meget, og der skal være dem som lytter meget – og det er okay at være en lytter, hvis man ikke har noget på hjerte.

2) Lære at lave fletninger selv
Yups – jeg skal simpelthen lære at lave fletninger. Det går ikke at jeg som attenårig får min mor til at flette mit hår. Jeg har en finmotorik som en et-årig, og derfor er det eneste frisure-agtigt jeg kan finde ud af at lave, en hestehale.

3) Lære at sige nej til aftaler
Jeg vil så gerne nå det hele, så ofte laver jeg alt for mange aftaler, og så ender jeg med at omkomme af stress.

4) Lære at organiserer og planlægge
Først og fremmest skal jeg blive bedre til at skrive mine aftaler ned i min kalender, og så skal jeg blive bedre til at ligge mine smykker på plads når jeg har brugt dem – så de ikke ligger og flyder over det hele.

5) Lære at spare penge op
Jeg drømmer om at investerer i en Céline taske, men seriously, jeg får aldrig råd til den, hvis jeg fortsætter med at shoppe så meget… Årh hvor skal jeg lære at spare op.

 

Har I ting I gerne vil lære, eller blive bedre til?
xx Whitta bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 2

Leave a Comment