Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Long shot, in long shirt

billedstørrelse3billedstørrelse2billedstørrelse6billedstørrelse1billedstørrelse5Sko: Birkenstock (Similar here) // Bukser: Won Hundred // Shirtdress: Filippa K // Jakke: ZARA (Similar here) // Solbriller: Unknown (Similar here)

Jeg er personligt en af typerne som kan vade rundt i Birkenstock-sandaler hele sommeren, for hvorfor skal man iføre sig andet fodtøj? Dog er jeg lidt en kuldskær type, så jeg foretrækker at mixe mine Birkenstock med noget lidt varmere på overkroppen. Ovenover har jeg sammensat mine Birkenstock med en skjortekjole fra Filippa K, og en læderjakke fra ZARA. Hvad synes I forresten om at jeg har iført mig bukser indenunder kjolen? I mange år har bukser under kjolen været en del af min regel-bog indenfor hvad der er et kæmpe style-kiks, og et totalt no-go… men tiderne ændrer sig, og faktisk synes jeg slet ikke at kjoler over bukserne er så slemt længere (sålænge det er den rigtige kjole.)

Hvad synes I om overstående outfit?
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • Karina 14. juni 201513:49

  Du ser bare rigtig fin ud <3

 • Tine 14. juni 201522:17

  Hej Alberte
  Personligt kan jeg virkelig ikke lide kjoler over bukser, men det outfit ser virkelig fedt ud:-) Du har muligvis ændret mit syn på det

 • Eline / My Kind of Fashion 15. juni 201512:36

  Jeg er selv stor fan at tage en kjole udover et par jeans – Synes det ser så godt ud. Og det gør det outfit uden tvivl også 😀

Leave a Comment