Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Bikerchicka

billedstørrelse5DSC04262billedstørrelse4billedstørrelse2billedstørrelse

Forleden dag var jeg i humør til at ifører mig noget mere “cool” og råt, end jeg plejer at ifører mig. Og da vejret nu er blevet varmt nok til bare ben, så skulle min fantastiske buksedragt fra Munthe selvfølgelig bruges til looket.
Sammen med buksedragten brugte jeg min storebrors læderjakke fra Won Hundred, som har det lækreste røde for indvendigt – perfekt match til mine røde læber. Jeg kan desværre ikke rigtigt passe læderjakken, men den er ret cool at have over skuldrene.
Sammen med outfittet brugte jeg mine lækre sorte wedges fra ZARA, som jeg spår til at gå med hele sommeren.
Hvad synes I  om overstående look?

Billederne er forresten taget i Magstræde, som er den hyggeliste plet i indre by!
xx Whitta

bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment