Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Spots from my room #2

DSC05768Så er det blevet tid til 2. udgave af “Spots from my room” – og idag er det min skosamling der er fokus på!
På disse billeder er der rimelig godt overblik over mine forskellige sko, og så får I iøvrigt et billede “uden filter” af et “spot fra mit værelse” for billederne ovenover er taget direkte da jeg fik ideen til disse indlæg. Jeg kunne selvfølgelig godt have opstillet skoene og ryddet lidt op på min reol, men synes faktisk det er sjovere at I kan se hvordan mit værelse typisk ser ud – og mit værelse er altså IKKE et særlig opryddet værelse til dagligt, hæhæ.

Har I jeres sko samlet på jeres værelse, eller står de allesammen ude i jeres gang/entre?
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Cecilie 27. juni 201523:19

    Hvor er reolen og spejlet fra? Elsker de små billeder fra dit værelse, det giver meget inspiration! 🙂

  • Laura 4. juli 201516:59

    Vil også meget gerne vide hvor dit fine spejl er fra 🙂

Leave a Comment