Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Frontpage focus // July

DSC06707 DSC06710

Vi har ramt 1. Juli, og månedens ‘Cover’ har ramt min brevsprække. Faktisk får jeg altid ‘Cover’ et godt stykke tid inden det kommer i butikkerne, for jeg er en af de heldige som har abonnement på bladet.

I sidste måned lavede jeg et indlæg der hed ‘frontpage focus’ – dette indlæg blev ret populært, og derfor vil jeg gerne gøre det til noget fast hver måned – at jeg deler fede forsider på magasiner.
I kan læse sidste måneds indlæg LIGE HER
Hvad synes I om denne forside?
Jeg er helt vild med den! Den er selvfølgelig ikke helt så kunsterrisk og abstrakt som sidste måneds magasin, men den er sommerlig, og Nina Agdal ser fantastisk ud! Jeg elsker at billedet er så afslappet, og at det ligner modellen ikke har make-up på – om sommeren er make-up sku ikke så vigtigt (synes jeg). Personligt bruger jeg kun mascara og lidt concealer om sommeren – og så selvfølgelig en god læbepomade med solfaktor i!

Jeg vil supergerne høre jeres mening om forsiden. Det var supersjovt at høre Jeres mening i sidste måned.
xx Whitta

bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 12

 • Emilie 1. juli 201519:34

  Helt enig! Den er så super sommerlig forsiden, er vild med den. Rigtig god sommer 🙂

 • Pernille 1. juli 201521:21

  Jeg elsker forsiden og nu er Nina Agdal også en af mine yndlings modeller sammen med Josephine Skriver.

  Jeg elsker at hun altid ser så afslappet ud og beg syntes virkelig at hun viser hvad sommer “er” fordi hun er så afslappet som hun er og hun er ikke total “stylet op”

 • IDA 1. juli 201521:23

  Dejlig sommer billede. Finder ud af at jeg er begyndt at elske rød. Er det sådan mode opstår!

 • Anna 2. juli 201511:35

  Jeg bllev altså også ret begejstret, da jeg modtog dette Cover. Super fint med de røde farver, og så ser hun bare så fin ud.

  Det eneste, der irriterer mig lidt, er den måde hun sidder og holder op i trøjen på. Det virker sgu lidt mærkeligt, synes jeg. 🙂

 • Sine Olsen 10. juli 20156:20

  Er enig, sommer makeup maa (SKAL) vaere naturlig. Man tilbringer alligevel dagene, med at sove laenge. ligge paa stranden og hoppe I vandet. Derfor er det ikke viderlig nodvendig. Lufter man sin indre vandhund, kan det ligefrem medfore til en katastrofe. Dog er det selvfolgelig smag og behag.

 • Anna 20. juli 201520:51

  Jeg er ret vild med forsiden!
  Den for en i en virkelig sommerlig stemning, og så synes jeg, at Nina Agdal, på det her billede, ser lidt mere “menneskelig” ud end de fleste modeller. Man kan godt blive lidt træt af de “typiske” modeller med lår på en 10cm’ers diameter.

Leave a Comment