Jeg sætter min hat som jeg vil..

DSC05033DSC05035DSC05047

Forleden viste jeg Jer min nye hat som jeg købte i Nørgaard på Strøget.
Indlægget hvor jeg viser hatten kan I finde LIGE HER

Jeg tænkte at det var meget passende at lave et indlæg hvor jeg viser hatten på! Så her kan I se den på nærmere hånd. Jeg ved ikke om I kan fornemme det, men desværre er der nogle problemer med mit kamera i øjeblikket, så billederne ikke bliver specielt skarpe. Derfor må I desværre bærer over med kvaliteten, indtil kameraet er blevet fixet – jeg håber at det er i orden for Jer. Jeg vil nødigt holde pause med at blogge, bare fordi billederne ikke lever helt op til den kvalitet jeg normalt forsøger at have. 😉

I kan købe en hat næsten magen til LIGE HER
Hvad synes I om min hat?

Idag har jeg været sammen med min veninde Simone Wulff, og jeg vil snarest dele outfitbilleder fra dagen.
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Anna 9. juli 201520:55

    Hatten klæder dig super fint, og jeg synes ikke man bemærker det med dit kamera. 🙂

    Dog forstår jeg ikke helt, hvorfor du vælger at bruge mange penge på sådan en Nørgaard hat, når man kan få en helt magen til fra asos betragteligt billigere. 🙂

Leave a Comment