Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Striber fra Nørgaard – In A different way

billeder 046Jeg er en stripe-o-holic, og især striberne fra Mads Nørgaard sværger jeg til i øjeblikket. Måske har I spottet det. Igennem hele sommerferien har jeg nærmest ikke gået med andet end mine to strop-toppe fra Nørgaard og min stribede nørgaard-kjole.
Nu har jeg kastet min kærlighed over endnu en stribet nørgaard ting, men denne gang er det altså hårelatikker (som jeg bruger mest om håndleddet.)
Hvad synes I om striber? Er det en tendens I er hoppet på, eller er det et no-go?
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 6

Leave a Comment