Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Flashing Balenciaga

DSC06111DSC06114DSC06116DSC06120DSC06121

 

Taske: Balenciaga (Købes her) // Kjole: Filippa K (Købes her)

Jeg viste Jer forleden et billede af en Balenciaga-pose (Billedet kan ses LIGE HER)
Og nu er det altså på tide at dem som ikke følger mig på instagram, også får kendskab til min nye taske-baby. Jeg har nemlig købt den flotte Balenciaga-taske som I kan se på overstående billeder. Jeg har længe gået og sukket efter den, og jeg er virkelig vild med det lækre Canvas-materiale. Tasken er super anvendelig og utrolig tidsløs i designet, så den kan snildt være en del af min garderobe om fem år også.
Hvad synes I om den?
Jeg har fundet link til hvor den kan købes, men desværre er den udsolgt i sort – dog er den flotte Bordeauxrøde farve stadig på lager, og den efter min mening ligeså flot. 😉
Kimono-kjolen er forresten fra Filippa K, og jeg har indsat link til hvor den kan købes. Den er kun tilbage i størrelse Large i farven nude, men alle størrelser er tilgængelige hvis man vil have den i sort eller hvid – og så sparer man sku 300 kroner på den ligenu, via. det link jeg har indsat. 😉

Inat kom min bror hjem fra Kreta, så idag handler det om at byde ham velkommen hjem.
Hvad skal I lave idag?
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Helena 11. juli 201517:28

    Hvor er den bare fin – og lækkert outfit <3

Leave a Comment