Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Sommerhus-uniformen

DSC07067DSC07060 DSC07068 DSC07096

Tørklæde: Carven // Sweater: COS (Similar here) // Skjorte: Uniqlo (Similar here) // Bukser: ZARA (Similar here) // Sko: Birkenstock (Købes her)

For tre dage siden kørte hele familien, plus min brors søde kæreste, en tur i sommerhus. Her skal vi være de næste fjorten dage, og det bliver bare så skønt! Jeg har glædet mig til en lang strækning hvor jeg ikke skal noget. Jeg har haft sommerferie hele Juli, men det har været med en del planer og ting at forholde sig til, men det er slut nu.
Første dag i sommerhus var jeg iført overstående outfit. Det er jo ikke nogle hemmelighed at det danske sommervejr ikke skriger sommerkjoler og strand, men overstående outfit med tørklæde i halsen har nu også sin charme synes jeg. 😉

Hvad synes I om outfittet?
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 6

Leave a Comment