Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Paris Trough Instagram

Det er efterhånden et stykke tid siden jeg kom hjem fra Paris, men jeg tænker alligevel at jeg vil dele et par billeder som jeg tog til instagram, på min dejlige tur.

PicMonkey Collage

1) Der var lidt ventetid i gaten på vej til Paris, og det benyttede jeg da selvfølgelig til at få min søde mor til at tage et billede til instagram (man er vel blogger.) 2) Den første dag i Paris købte jeg noget meget dyrt, og meget lækkert. 3) Nemlig denne helt overdådige taske. PicMonkey Collage1

4) Min mor og jeg brugte en del tid på at sidde i parker og kigge på spændende franskmænd. 5) Paris er en kunstnerisk og fantastisk by, og en af de ting jeg allerbedst kunne lide ved byen, var de mange flotte døre, i stærke farver. 6) Jeg kom på min vandring igennem Marais gader forbi et lille billede malet på en mur, af en kat. Nedenunder billedet står der ‘missekat’ – mon en dansker var forbi??bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Lisbeth 17. juli 201511:27

    Jeg tror der findes en eller anden lov om, at der ikke må komme grimme billeder af Paris ud af byen, for den virker altid så magisk smuk. Glæder mig, til jeg en dag selv får mulighed for at opleve den (:

    // http://www.moonlitmadness.dk

Leave a Comment