Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Denim skirt kind of day

DSC06659 DSC06671 DSC06693 DSC06697DSC06687DSC06673

Skjorte: Uniqlo (Similar here) // Nederdel: H&M (Similar here) // Taske: Balenciaga (Købes i anden farve her) // Solbriller: Kaibosh (Similar here) // Sko: Birkenstock (Købes her)

Godmorgen girls! Jeg skrev igår i mit outfitindlæg at dette indlæg var den sidste outfit-post inden jeg drog i sommerhus. Dette var tydeligvis ikke rigtigt, for da jeg kiggede i gemmeren med indlæg, fandt jeg den her post. Billedet er taget præcis på samme location som indlægget jeg viste Jer igår, men bare på en anden dag. Isreals Plads – hvor billederne er taget – er et superfedt mødessted, når man skal mødes med veninder i indre by. Der er en vildt hyggelig atmosfærer, og så er der jo torvehallerne, som byder på hyggelige cafeer.
Hvad synes I om overstående outfit?

Jeg går rundt og funderer lidt over hvad I gerne vil se mere af på bloggen. Jeg kan jo ikke lade være med at have bloggen i baghovedet, selvom jeg nyder tilværelsen i sommerhuset.
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 9

 • Katrine 19. juli 201511:48

  Halløj
  Sikke en skøn blog du har, der er en rigtig fin balance mellem mode, personlige indlæg og andre finurligheder. Skrivestilen er rigtigt fin og det er god måde du behandler sproget på, altså det gør det nemt for mig som læser at relaterer til. Dog har jeg ikke et bud på nye indlæg 🙂

 • Blue ducklings 19. juli 201512:14

  Er vild med lokationen. Det er virkelig et fedt sted også i forhold til cafeer osv. I området 🙂

 • Elisabeth 19. juli 201520:57

  Jeg er helt vild med vekslingen af dine indlæg, det synes jeg du er virkelig god til! Men jeg er ekstra vild med dine personlige indlæg, bl.a. dine 5 facts om dig selv, så du kunne evt. lave en spørgerunde, hvis du har brug for idéer 🙂

 • Amy Dyrholm 19. juli 201521:18

  Synes rigtig godt om din blog og ikke mindst dette outfit! Du er sådan en pæn pige 😀 <3

 • Julie Mænnchen 20. juli 201518:45

  Så fint et outfit, er vild med nederdelen 🙂

Leave a Comment