Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Her går det godt

Skærmbillede 2015-07-18 kl. 21.11.04

Det går rimelig godt her i sommerhuset. Igår var vi på visit i Nykøbing Sjælland,hvor vi spiste middag på en restaurant kaldet ‘Madkunsten.’
Det er et hammerlækkert spisested – og jeg kunne forestille mig at en del af Nykøbings lille befolkning tager til denne restaurant hvis de skal forkæle sig selv lidt ekstra. Det er ikke ligefrem et billigt spisested, men det er et spisested hvor man nyder hver en mundfuld.

Det er fantastisk at være i sommerhus og tilstanden hvor man absolut ikke laver en skid er begyndt at sprede sig i min krop. Når man lever en tilværelse med planer hele tiden, så synes jeg at det tager lidt tid at finde ind til tilstanden af total og helt og aldeles ro. Men nu har jeg vidst fundet tilstanden.
Hvordan går I og har det? Har I fundet ind til tilstanden af afslapning og ro? Det håber jeg at I har, for det har man altså brug for engang imellem. 😉
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Sigrid ida 19. juli 201519:30

    ❤️❤️❤️

  • Julie Mænnchen 19. juli 201520:38

    Lækkert med sådan total ro 🙂 Og maden ser så lækker ud!

Leave a Comment