Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

De koldte sommerdage

DSC07152 DSC07157 DSC07212 DSC07170 DSC07162

Kjole: Mads Nørgaard // Læderjakke: H&M (Similar here) // Sko: Adidas

Som jeg skrev på et billede på min instagram igår, så må sommervejret gerne snart tage sig sammen. Hvis det ikke var fordi jeg skulle til Barcelona i starten af August, så ville jeg godt nok være lidt træt af ikke at få min årlige omgang tanning, haha.

Til de kolde sommerdage ifører jeg mig min læderjakke som main-item. Den læderjakke har faktisk været usædvanligt meget i brug denne sommer – lidt for meget!
Hvad synes I om overstående outfit?
Har I stadig en rejse til gode, eller har I været ude og rejse?
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • Kia 21. juli 201520:30

  Jeg er netop hjemvendt fra London, hvor der altså var lidt varmere end herhjemme, så du har fuldstændig ret – vejret må altså tage sig sammen!

  Outfittet er forresten super sødt, og passer godt til det her lidt kolde “sommervejr” 😀

  http://movexmountains.blogspot.dk/

 • Blue Ducklings 22. juli 20151:29

  Om vejret ikke tager sig sammen, skal du ikke være ked af. Er selv på ferie i Asien sol og nogle 30-grader varmt. Er stadig inden farve (har været her i 20 dage nu k)

 • Cecilie Wiese Bang 22. juli 20158:05

  Ej nejnej, hvor er den kjole lækker!! Findes den i andre farver?? <3 Har så mange stribede items i forvejen.

  http://www.energitanker.bloggerspoint.dk

 • Anna 23. juli 20159:38

  Jeg er lige kommet hjem fra 2 uger i Italien med +35grader hver dag, så jeg synes DK’s vejr er lidt mere opfriskende. PS Den kjole er virkelig flot, og den klær’ dig rigtig godt. sådan en må jeg også have fat i;)

Leave a Comment