Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Prik prik prik…

DSC07262 DSC07258 DSC07278 DSC07236 DSC07247 DSC07273 DSC07281

Bukser: Won Hundred // Top: Des Petite Hauts // Sko: Birkenstock (Købes her) // Ringe: H&M // Solbriller: Kaibosh (Similar here)

Godmorgen søde piger! Igår var jeg sammen med skønneste Simone Wulff. Det var så dejligt at få en enkelt dag inde i byen, og nu har jeg en helt ny energi! Simone og jeg var en tur i Lyngby centeret (vildt eksotisk, jeg ved det) og derefter tog vi hjem til hende, hvor vi filmede nogle videoer til hendes youtube-kanal
Der er ikke meget at få tiden til at gå med heroppe i sommerhuset, men noget jeg har brugt meget tid på, er at tage outfitbilleder. Jeg forsøger såhvidt muligt at lave noget materiale til bloggen hver dag, så der hele tiden er noget a poste på bloggen. For med dette vejr, har man ingen undskyldning for at få sit blogger-fix som læser, har jeg ret? 😉
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Eline / My Kind of Fashion 25. juli 201512:29

    Selv med et hel enkel outfit, som dette, kan du formå at se fantastisk ud <3 Er virkelig vild med blusen – den klæder dig virkelig godt! 🙂

  • Julie Mænnchen 25. juli 201516:34

    Hvor er outfittet bare fint og er vild med prikkerne, de er bare så fine til dig 🙂

Leave a Comment