Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Outfitshoot through my phone

outfit

Kan I huske dengang der var sol og sommer? Når jeg skriver ‘dengang’ mener jeg faktisk så sent som for et par uger siden, da sommeren i Danmark var som den plejer. Ikke varmere, men heller ikke koldere (som den er nu.)
Da sommeren var som den plejede i Danmark, var jeg iført det her outfit, som jeg “dengang” spåede til at blive mit foretrukne look denne sommer, men det blev det altså ikke. I stedet blev min læderjakke og min sweatshirt fra COS nogle af de mest brugte items – trist ikke?
Men ovenover kan I ihvertfald se et outfit jeg var iført i starten af sommeren.

Igår kom jeg hjem fra Jylland, og nu er jeg i mit eget hus i København. Idag står den på lidt ordinær shopping (det har jeg ikke lavet i laaaaang tid) og imorgen skal jeg mødes med min skønne Simone Wulff.
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Eline / My Kind of Fashion 30. juli 201513:18

    Hehe ja det er trist, men flot det er den kjole altså! 😀

  • Earthling Sara 30. juli 201523:20

    Ej hvor sjovt Alberte, jeg har den præcis samme! Den er der desværre heller ikke gjort det store brug af i denne sæson hahah, men den er såså vidunderlig !

  • Julie Mænnchen 31. juli 201516:18

    Hvor er kjolen bare flot! 🙂 Og ja, krydser fingre for at sommeren vender tilbage snarest..

Leave a Comment