Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Partisaner print strikes again!

DSC07599 DSC07600 DSC07624 DSC07633 DSC07641 DSC07650

Patisaner print strikes again! Vi ser det hos flere mærker pt. – heriblandt fra et af mine favoritbrands Malene Hocke! Denne kjole har intet mindre end været en sommer-favorit denne sommer. Kjolen er perfekt til at trække over hovedet til en strandtur, og den er nem, blød og rar. Når vejret er køligt tager jeg min læderjakke udenover, men kjolen fungerer til det hele.
På overstående billeder er jeg iført en taske fra Heartmade, sko fra et ukendt mærke, samt solbriller fra Kaibosh.
Hvad synes I om looket?

Jeg sidder i sommerhuset og hygger mig. Dagen idag var voldsomt solrig, og det er helt vanvittigt at det vil blive endnu mere solrigt idag! Så idag skal der solbades på stranden, købes jomfruhummer til vores årlige hummer-gilde i aften, og så skal der selvfølgelig købes is ved Odden havn!
Hvad skal I lave idag?
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 4

Leave a Comment