Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Khaki kjole og sving i håndtasken

DSC08406 DSC08407 DSC08425

Kjole: H&M // Sko: Adidas Originals // Taske: Heartmade // Solbriller: Rayban (Købes her)

Jeg er virkelig et dejligt sted i mit liv! Pt. er det udelukkende de indre dæmoner som driller mig. Selv når jeg ligger på stranden, og lige har været ude i vandet for at tage mig min 3. dukkert, så nager følelsen af angst og stress indeni. Men sommetider rammer følelsen af glæde min krop – ligesom på overstående billeder. På billederne ovenover morede mig (og min far) os med at få taget nogle gode billeder, hvor tasken svinger i luften.
En af de ting som virkelig gør mig glad i øjeblikket, er mit arbejde for Frenzy Magazine, hvor jeg arbejder som modeskribent. Min første artikel er netop blevet udgivet på den online platform, og det giver mig håb for at få en karriere indenfor journalistik.

Men selvom alt ser super godt ud udenpå, så kan man altså godt have sine indre dæmoner som stadig driller, selvom alt burde være så lykkeligt.

Hvordan går I og har det?
Jeg er jo somsagt begyndt på youtube, og jeg ville mega-monster gerne have nogle tips til gode videoer, så I må endelig fyre løs med tips, hvis I har nogle.
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Julie Andersen 6. august 201512:45

  Jeg synes det er så skønt du er kommet på youtube, måske du kunne lave en spørgerunde derinde, ligesom du før har gjort på skrift 🙂 Derudover kunne du måske lave nogle tags/challenges med nogen, du kender, ligesom de videoer du har lavet med Amanda og Simone 🙂

 • Mathilde 6. august 201517:25

  Hej Alberte!
  Jeg kan helt vildt godt lide dit outfit. Jeg har virkelig en svaghed for Adidas sko, og dine er så flotte!

  Jeg tjekker da lige den artikel, du har skrevet – hvor må det være spændende at arbejde som journalist/skribent!

  Bruger du egentlig stadig Canon Lens EF 50mm 1.8 II objektivet, når du tager billeder til din blog? Dine billeder er simpelthen altid så flotte!

  Hilsen Mathilde

 • Helena 7. august 20159:25

  Super fint outfit og billeder <3 Lækker kvalitet, det er et rigtig godt kamera du har fået fat i der, hvad hedder Sony udgaven?

 • Emilie 8. august 201521:00

  Jeg elsker virkelig at du er så naturlig, og ikke har alt muligt make up smæsket på i hovedet.
  Du er virkelig så naturlig smuk, og det er også det jeg elsker ved dig og din blog.

  Video ideer:

  – Du kunne lave nogle ‘Back to school’ videoer, fx. ” Hvad er der i min skoletaske”, eller noget andet ‘Back to school’ relateret. 😉 🙂 <3 :grinning: 🙂 :142:

Leave a Comment