No makeup, og en simpel update

Skærmbillede 2015-08-06 kl. 15.48.31

Jeg er gået hen og blevet noget af det mest naturlige denne sommer. Hvem orker at sætte sig ned i over en halv time for at finpudse make-uppen, og for at tage alt muligt i ansigtet som skjuler den lækre kulør man har fået af solen? I hvertfald ikke mig. Jeg synes selv at jeg er noget af det mest afskyelige uden make-up normalt, men når solen får lov at ‘tanne’ ansigtet, så synes jeg pludselig det ser så friskt og skønt ud, uden make-up.

Igår var jeg i biografen med mine forældre, for at se den nye film ‘Comeback.’ Kunne I have lyst til en lille film-anmeldelse? Jeg er ikke personen som går særlig ofte i biografen, for jeg har det faktisk lidt svært med sådan en stor sal, med så mange mennesker. Det er meget uprivat, og jeg foretrækker at sidde derhjemme i trygge omgivelser og se en film. Men om sommeren, når jeg er i sommerhus elsker jeg at smutte ned til den lille biograf som drives af den lokale befolkning. Det er ikke altid de nyeste og fedeste film de har (de viser stadig film som netop er udkommet på DVD) men det er hyggeligt!

I aften tager vi hjem fra Sommerhus, og så står den på hygge-weekend. Jeg skal f.eks. ud og kigge på en taske om jeg har ønsket mig i flere måneder!
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Fanny 7. august 201515:52

  Ja tak til filmanmeldelse! :smiley:

 • Blue Ducklings 7. august 201516:54

  Bruger heler ikke rigtig makeup. Jeg er blevet rigtig glad for det naturlige look.
  Jeg vil gerne have en lille film anmeldelse 🙂

  Knus http://www.blueducklings.wordpress.com

 • Benya Suwan 7. august 201520:59

  Du ser så skøn ud bådde uden og med make-up! ♥

 • Earthling Sara 7. august 201523:12

  Du ser virkelig naturlig smuk ud uden make-up Alberte! Den naturlige glød, skal du omfavne. Bærer også selv det naturlige look denne sommer, og min hud har elsket det! Det må være al den luft og d-vitamin der har gavnet hahah.

  Gerne en anmeldelse! Det ville være skønt. xx

 • sine kirstinw 8. august 20157:53

  Jeg har også så vidt muligt prøvet at være naturlig med min hud her i ferien, men sommetider har jeg haft lidt på.

  Hvad er din hudpleje rutine?

 • Sine Kirstine 15. august 201518:52

  Hej Alberte.

  Hvordan får du dit hår til at se så fyldigt og flot ud? Hvilken shampoo og balsam bruger du?

  Da jeg var yngre havde jeg meget fyldigt hår, med årerne er det så blevet tyndere og ret trist at se på.

  Det er egentlig ikke fordi jeg varmestyler det, og favning har mit hår kun været udsat for 2 gang, hvor jeg nu er igang med at gro min naturlige farve ud.

  Derudover har jeg nogle spidser som bøjer en del i hver sin retning, så har spidser der går i alle mulige retninger og får mit hår til at se sjusket og irreterrende ud.

  Hvad gør du for at få dit hår til at se så flot ud?

Leave a Comment