Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

At købe noget dyrt…

DSC07904 DSC07901 DSC07998 DSC08003 DSC07962 DSC07993

Billeder af Simone Wulff

Godmorgen piger! Idag står dagen på komplet afslapning og hygge, inden en ny uge starter. Jeg var igår et smut inde i byen for at købe den taske jeg har ønsket mig i flere måneder. Det var så dejligt at få den købt, og nu hænger den så fint på mit værelse, så jeg har udsyn til den, når jeg ligger i min seng, eller sidder ved mit bord. Der er ikke noget så dejligt som en ting man har sparet op til længe, og pludselig får købt! Jeg vil meget snart dele mit nye køb med Jer her på bloggen, men ligenu bliver det kun til en masse snak om noget I ikke ved hvad er, hæhæ.
Har I et bestemt item i Jeres garderobe, som I sparede op til i mega lang tid, og var SÅ glade for, da I havde fået købt det?
Lad mig endelig høre!
xx Whitta

Bluse: Des Petites Hauts // Bukser: H&M // Sko: Adidas Originals // Ring: H&M // Armbånd: Maanesten // Taske: Balenciagabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 9

 • katerina 9. august 201511:17

  Glæder mig til at se dit nye køb!
  http://survivewithme.bloggersdelight.dk/

 • Freja Fokdal 9. august 201511:21

  Der er intet federe end at have noget man ved man selv har arbejdet for og endelig fået – enig! Personligt har jeg min Stella Mccartney taske, min SaksPotts pels og min Marc Jacobs taske! Er SÅ glad for dem!

 • Cecilie 9. august 201511:58

  Jeg har i et stykke tid nu fulgt din blog og begyndt at følge din kanal på youtube, og hold op hvor laver du et fantastisk stykke arbejde, virkelig! Bliv endelig ved for du er virkelig en inspirerende og stærk pige som gør et stort og fantastisk stykke arbejde! Har tit tænkt på det når jeg læser dine indlæg og jeg synes du fortjener at vide det! Bliv endelig ved med det du gør Alberte! 🙂

  Elsker dit outfit og er især vild med blusen, har du et link til selve blusen for jeg kan desværre ikke finde den inde på selve hjemmesiden? 🙂

 • The A-Way! 9. august 201512:09

  Nej hvor morsomt ! Jeg bor i huset bag dig på dine flotte billeder 🙂
  KH Amanda // http://www.theawayblog.wordpress.com

 • Blue Ducklings 9. august 201520:23

  Glæder mig til at se den. Har aldrig rigtig måtte spare op til noget, har altid lånt lidt af mor og så betalt hende tilbage næste gang der gik penge ind 🙂

  Knus http://www.blueducklings.wordpress.com

Leave a Comment