Lidt om min dag, med besøg hos MAC og Original Cofee

DSC08682 DSC08679

Idag har alt i alt været en meget dejlig dag.
Dagen startede ud med at jeg fulgte min søde mor på arbejde. Hun arbejder som Psykolog inde i centrum af københavn, og hendes lille praksis hvor hun snakker med folk ligger mindre end to minutter fra strøget og de lækre butikker. Så det er pænt lækkert at kunne følge hende på arbejde, haha.
Inden vi tog hen til hendes arbejde var vi lige et hurtigt smut forbi Mac-butikken, for jeg skulle nemlig have nogle nye ting. Min solskinspudder er desværre løbet tør, så jeg skulle have en ny. Og udover en ny lækker solskinspudder fik jeg så også lige købt en highlighter. Highlighter er vitterligt en genial opfindelse – og jeg har først opdaget denne slags make-up nu, haha!

Efter besøget hos Mac, mødtes jeg med søde Julie Degn fra figursyet.dk, og vi tog op på toppen af Illum for at gå på Original Cofee og lige få en sludder for sladder.
Hvad har I lavet idag?

Solskinspudder: B35 Matte Bronze fra MAC
Highlighter: A25 Soft and Gentle fra MACbloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Eline /// My Kind of Fashion 13. august 201519:28

  Mac er bare altid genial 😀 Lyder som en lækker dag!

 • Anna 13. august 201519:31

  Har også selv bronzeren, rigtig lækker 😉 Kunne også super godt tænke mig highlighteren!! 😉

 • Frederikke 13. august 201520:17

  Har også længe overvejet highlighteren, men synes det ligner, der er meget glimmer i, når jeg swatcher den…. Hvordan ser den ud på? 🙂

 • Fanny 14. august 201518:27

  Jeg ejer endnu ikke noget fra MAC endnu. Mit SU-budget har ikke kunne bære det, men nu begynder jeg endelig og tjene penge, og gæt hvor de skal bruges :heart_eyes:

Leave a Comment