Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Sådan bliver du en perfekt datter! // Ifølge min mor og moster

skaermbillede-2016-03-09-kl-12-36-21
tumblr_lpilwcTLjd1qb4hy3o1_500

Jeg sad igår med min mor og min moster, og var ærligtalt løbet lidt tør for ideer til blogindlæg. Det kunne de heldigvis hjælpe med, da de kom med ideen om at lave en guide til at blive den perfekte datter/søn. Jeg synes deres punkter var værd at dele med Jer – så må man følge dem eller lade være… jeg synes personligt nogle af punkterne skal tages med et gran salt – men nu er det altså to mødre i slut 40’erne og i start 50’erne som har fundet på dem.

1) Tilbyd at du selv vil gå med den hund, som du engang plagede dig til. 2) Tilbyd at du begynder at lære opvaskemaskinen at kende. 3) Tilbyd selv at fjerne hår i afløbet efter brusebad (Dette sagde mor og moster skulle skrives med stort.) 4) Tilbyd at du selv engang imellem fjerner det tøj du har lagt forskellige steder i ejendommen. 5) Tilbyd at du vil være en lille smule mere opmærksom på at hænge våde håndklæder til tørrer efter badet – bare en lille smule. 6) SLUK FORHELVED LYSET NÅR DU GÅR I SKOLE OM MORGNEN 7) Foreslå at der skal spises bønner til hvert måltid, og at fredagsslikket skal skiftes ud med frugt. 8) Lav uopfordret havearbejde i haven. 9) Vær bare en lille smule forstående når dine forældre siger nej til at køre dig ti fest 3. aften i træk – eller hente.

 

Dette indlæg er mere eller mindre sponsoreret af min kære mor og moster, og er lavet i mere eller mindre tvang. 😉 – Men nu er det jo min mors fødselsdag idag, og derfor er dette indlæg meget passende.
Er jeres mor efter Jer, når det gælder nogle af overstående punkter? Jeg arbejder selv med at blive den perfekte datter – men jeg tror altså at der er noget vej endnu.bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 9

 • Agnete 16. august 201511:29

  Ha ha min mor er også altid efter mig med de flest af de ting men min mor hader tilgengæld bønner så dem får vi ikke mange af 😛

 • Charlotte 16. august 201511:44

  Jeg er meget tilfreds. Du er en klog datter. Hilsen mor

 • em 16. august 201513:47

  hej!!
  tænkte på om du vil lave en hår routine – hvordan styler du det, hvilken klipning har du osv.
  elsker dig, din stil og bloggen.
  xoxo

 • Pernille 16. august 201516:35

  Min mor er også efter mig på en del af punkterne

  Viste hende enda indlæget og hun var enig med en del af punkterne :joy: så nu må jeg igang med at blive den perfekte datter

 • Nanna 16. august 201522:34

  Haha, det lyder præcis som min mor! :joy:
  nannaoerner.wix.com/spectrum

 • Emilie-Johanne 17. august 201521:09

  Nøj hvor skønt et indlæg, haha!

  Det lyder som min mormor, især det med hunden. :joy:

  // Emilie-Johanne
  http://www.emiliejohanne.dk

Leave a Comment