Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Sovekammerøjne på Bellevue

DSC08863 DSC08874 DSC08875 DSC08877 DSC08880

Denne weekend har stået i fødselsdagens tegn. Vi har fejret min mors 50 års fødselsdag, og har i den forbindelse haft besøg af min mormor, morfar og moster. Så i i Lørdags spiste vi stor frokost med smørrebrød og cheesecake til dessert, og om aftnen købte vi en massiv portion slik og spiste resterne af cheesecaken, imens vi (mor, far, storebror, moster og jeg) sad i stuen og så ‘Modern family.’
Igår tog min moster så tilbage til Jylland, og vi fejrede min mors fødselsdag videre. Min mor har ikke haft ønske om at holde en stor fest, men har bare ville holde nogle hyggelige arrangementer med sine nærmeste. Igår eftermiddag tog vi afsted til Bellevue strand, hvor vi gik en tur med vores hund Coco, og nød det lille stykke natur som man nu kan få, når man bor i indre København.

Billederne ovenover er taget på Bellevue strand, og på billederne er jeg iført mine nye lækre støvler fra Just Fab!
Hvad synes I om outfittet?
xx Whitta

Sweater: Acne Studios // Kjole: H&M // Støvler: Just Fab (Similar here) // Taske: Balenciagabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • Julie Mathiassen 17. august 201512:03

  Wow, sikke et fint outfit! Håber ikke du har noget imod jeg pinner det på min pinterest profil! Hav en skøn dag, Alberte 🙂

 • Malue Jasmine 17. august 201514:06

  Tillykke med din mor!

  Jeg er helt vild med dine støvler, de er SÅ fine 🙂

  Knus Malue
  http://mooldash.dk

 • Astrid 17. august 201518:28

  Lækkert outfit! 🙂
  Og stort tillykke til din mor! Lyder som om I havde en skøn weekend.

 • Mai-Britt 17. august 201522:09

  Hvor er du smuk Alberte!:)

  Ej, mig og mine søstre er også lige blevet helt vilde med at se modern family-det er virkelig en fed serie 🙂

Leave a Comment