Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Guldpige

DSC07759Denne sommer har jeg i den grad været en guldpige. Jeg har før i tiden svinget meget imellem at bruge sølvsmykker og guldsmykker, men efterhånden er jeg blevet meget fast i min smykke-stil. Jeg kan simpelthen bedst lide guldsmykker, og det er den stil jeg i fremtiden gerne vil køre på smykke-fronten.
Da min tøjstil er meget simpel og minimalistisk, så synes jeg guld gør noget rigtig fint, og skaber noget kant i outfittet. Derudover er jeg også stor tilhænger af guld smykker til brunetter, hvorimod at jeg synes blondiner ser ufatteligt smukke ud med oxiderede eller sølv smykker.
Vil I kalde Jer selv sølvpiger eller guldpiger, eller er jeres smykkesamling meget blandet?
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

 • Emilie-Johanne 20. august 201520:14

  Hvor er de fine!

  – Jeg elsker guld, men kan desværre ikke tåle det, heller ikke når vi er over de 14karat, så jeg kan kun gå med sølv. 🙂

  // Emilie-Johanne
  http://www.emiliejohanne.dk

 • Jenni / ByJenni 20. august 201520:18

  Jeg har mest været til guld de seneste år, men efter jeg har fået arbejde i en smykke forretning, og derved bliver fyldt med inspiration, så har jeg fået øjnene op for at mixe, guld, sølv, rosaguld og oxideret, og jeg synes det fungerer godt! 🙂

 • Katrine 21. august 201520:12

  Jeg er normalt sølvpige, men i løbet af de sidste to-tre uger har jeg stort set kun gået med guld smykker..

Leave a Comment