Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Im feeling like a winner!

Skærmbillede 2015-08-20 kl. 10.28.45

Billeder taget sammen med Sille Nikolajsen til eventet på D’angleterre

Hej piger! Jeg vil lige checke kort ind her på bloggen, for at fortælle at begge mine arrangementer igår gik supergodt! Jeg blev helt overvældet af alle de skønne kommentarer I skrev igår, da jeg fortalte om min angst og bekymring for disse events.
Jeg er så glad for at I er der til at følge mine opture og nedture, og det er super-hamrende-kanon-fedt at have en lille forsamling som jeg ved støtter mig og holder med mig! Det er så dejligt at have et bagland når man kæmper med sådan noget.

Arrangementet gik rigtig godt, og jeg vil skrive meget mere om disse events så hurtigt som muligt, men nu vil jeg hvile lidt på laurbærene, haha.
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment