Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

5 facts om mig

Skærmbillede 2015-08-20 kl. 19.11.14

En af de sange der rør mig allermest er sangen ‘Chandelier’ af Sia. Den sang giver mig de vildeste kuldegysninger, musikvideoen er fantastisk og sangen har da også fået tårerne frem et par gange. 

Da jeg var lille og sagen om ‘Stein Bagger’ – der svindlede en masse mennesker – var oppe i medierne, var jeg så fascineret af sagen at jeg skrev en roman på 70 sider inspireret af sagen.

Jeg respekterer alle holdninger indenfor politik, men Dansk Folkeparti kan jeg vitterligt ikke forstå nogle kan stemme på. Jeg synes deres politik (især på udlændingeområdet er desideret kynisk (sorry til jer der er enige med dem.) 

Jeg har en barnedrøm om at ligge stemme til en disneyfilm. Jeg ville simpelthen syntes det var SÅ fantastisk at høre min stemme på en af de fantastiske karakterer som Disney skaber.

Jeg har en stor fascination af filminstruktøren Woody Allen. Han er en filminstruktør som formår at lave film der er både morsomme og dybe. Jeg ville elske at drikke en kop kaffe med ham. 

Er I enige i nogle af disse ting?
xx Whitta

bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Tanja 21. august 201520:34

    Jeg er enig i nummer 3 🙂
    Og forresten synes jeg din stemme ville være SÅ fin til en Disney-film! 🙂

  • Anna 21. august 201522:35

    Jeg er SÅ enig omkring punktet med Dansk Folkeparti og skammer mig næsten over, at mere end hver femte stemte på dem ved valget..

Leave a Comment