Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

og stakittet blev pink

PicMonkey Collage

Igår var der store maledag hjemme hos mig. Mine forældre har længe gået og snakket om at få vores stakit malet, da det før havde en ret kedelig træ-farve.
Derfor besluttede familien i samlet flok at få en farve kaldet “Firenze.” Denne farve læner sig meget op af farven rustrød, og er lidt italiensk inspireret.
Den farve blev det så ikke. Man kunne have valgt at købe en farveprøve først, men mine forældre gik all in og valgte at købe hele malebøtten med det samme. Derfor har vi nu et stakit der er PINK.
Jeg er vild med farven, og jeg er ret overbevist om at der kan komme nogle vildt fede outfitbilleder ud af det, men mine forældre er lidt kede af det. De synes den er lidt for pink, og lidt for lidt rustrød.
Hvad synes I om stakittet?
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Tine 24. august 201516:17

    Jeg synes det ser vildt fedt ud, og er rett sjovt. Vil glæde mig til at se outfitbilleder derfra :smiley:

Leave a Comment