Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

De gratis glæder

DSC08683 DSC08685

Der er ikke noget som de (næsten) gratis glæder! Når man f.eks. shopper hos Another Nué, eller Heartmade by Julie Fagerholt, får man altid noget ekstra lækkert med hjem! Hos Another Nué er det de fine stofnet man får med til at opbevarer sit nye køb i, og hos Julie Fagerholt er det den smukkeste stofpose man kan få med hjem.
Jeg synes det er SÅ lækkert når butikker gør noget ekstra for deres kunder. Når man f.eks. får en lille lookbook med hjem, når man køber ind hos en butik, eller når man får et postkort eller noget andet fint.
Nu er jeg ret overbevist om at jeg aldrig bliver butiksejer (det ville mit stressniveau nok ikke egne sig til) men HVIS jeg var butiksejer, så ville jeg elske at kredse om de små detaljer, og gøre oplevelsen af butikken så personlig som mulig.
Kender I butikker som bare fortjener lidt ros og credit i kommentarfeltet? Så kom med dem! 🙂
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Maria J 25. august 201513:57

    Jane Kønig 🙂

Leave a Comment