Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Sponsoreret video – Gina Tricot X Say Lou Lou

Jeg har netop opdaget den fedeste reklame jeg har set meget længe, og jeg vil altså lige dele den med Jer!
Det er en reklame/musik-video lavet af Gina Tricot, i samarbejde med pop-duoen Say Lou Lou.
Videoen har den totalt seje feature at man i Google Chrome eller på youtubes app på mobilen kan navigerer 360 grader rundt ved at bruge pile-tegnene i venstre side af videoen – og det betyder at man kan se alle mulige forskellige vinkler når pigerne optræder i videoen. Featuren gør at hele denne video virker meget mere levende, og jeg vil selvfølgelig opfordrer alle Jer læsere til at se den, og prøve at trykke på pilene i videoen, så I får den fulde oplevelse af den.
Det er selvfølgelig en superfed feature, men årsagen til at jeg ser denne video med så stor fornøjelse er at musikken skaber en helt særlig “blue” stemning, som går fint i et med denim-kollektionen “say blue” som hele samarbejdet mellem Gina Tricot og Say Lou Lou drejer sig om. Gina Tricot’s nye denimkollektion “Say blue” er inspireret af 70’erne, og musikken i videoen giver da også associationer til musikken fra 70’erne.

Jeg var så sent som igår inde på Gina Tricots hjemmeside for at kigge på tøjet fra kollektionen, og jeg er super begejstret!
Hvad synes I om videoen? Jeg vil vildt gerne høre jeres mening om den.
Sangen har i hvertfald sat sig fast i mit hoved, og det er bestemt ikke en dårlig ting i det her tilfælde, for den er altså rimelig fed!
xx Whitta

Dette indlæg er sponsoreret af Gina Tricot

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment