Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Ting du vil opleve en typisk dag på strøget

tumblr_ntjpql6AaI1r9f80xo1_540

Hej girls! Da jeg bor ca. ti minutter på gåben fra Strøget, så er det altså et sted jeg kommer meget ofte. Jeg synes strøget er et super inspirerende sted rent stilmæssigt, og det er i den grad et sted man kan opleve Danmarks mangfoldighed. Fordi jeg kommer der så ofte, er jeg begyndt at lægge mærke til nogle ting, som man nærmest ikke kan undgå at opleve på sin tur til strøget. Disse ting har jeg skrevet ned i dette indlæg. Jeg håber at I vil nyde indlægget! 

Turister med selfiestænger, steder hvor selfies IKKE bør tages. Som f.eks. på et smalt fortorv i en sidegade til strøget, så absolut ingen mennesker kan komme forbi, medmindre man er klar til at kaste sig ud på gaden imellem vanvittige cykelister og bilister.

En mand med fløjte og en mærkelig hat/hue der ligner et fårehoved. Alle som har været på strøget mere end tre gange i deres liv MÅ have set denne mand – jeg ser ham selv overalt! Hans måde at trække vejret igennem den fløjte og konstant lave den samme monotone lyd gør mig vanvittig. Hvis man ikke har set denne mand, så giver dette punkt nok ikke så meget mening.

Ekspedienter som virkelig vil gøre alt for at få deres tøj solgt. Især de butikker med ikke nær så mange kunder. Der kan man komme ind og nærmest få en grænseoverskridende god service. I kender sikkert den slags butik. Sådan en butik hvor man simpelthen ender med at være i over en halv time, fordi man er for sød til at sige at man ikke gider have det ellers meget fine strutskørt.

De vildt dygtige gademusikanter. Der er nogle gademusikanter som man undrer sig over bliver sluppet løs på strøget med deres guitar, men der er også nogle musikanter og sangere som man undrer sig over STADIG spiller på strøget, og ikke er blevet signet hos et pladeselskab. Danmark har virkelig talent og vildt dygtige sangere og artister.

Stakkels kæledyr som bliver slæbt med ind i centrum af centrum. At gå tur med et kæledyr nær centrum kan være supersvært, og de mange biler, fodgængerovergange og indtryk som et lille dyr kan blive meget stresset over. Hvis man bor i centrum er der ikke så meget at gøre ved det, og man må derfor nød til at gå tur med sin hund på simi-trafikkerede veje. Men at hive sin stakkels hund med ind ved Amager Torv eller Købmagergade, hvor der kan være sort med mennesker på en Lørdag eller Søndag synes jeg læner sig op af dyreplageri, og man kan se på de fleste hunde at de bliver drøn-stressede. Desværre er det også noget man ofte kan opleve på strøget.

Teenagere med sephora-poser. Jeg har erfaret mig at der især om lørdagen er rigtig mange teenagere der går rundt med poser fra Sephora. Sephora er en stor make-up butik,og de har et super stort udvalg af forskellige make-up brands. Der findes kun to Sephora’s i Danmark, og begge af disse butikker er placeret i København. Så på en typisk dag på strøget kan man næsten ikke undgå at se nogle unge piger med poser fra Sephora.bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • Julie Simper 26. august 201514:20

  Aj, ham manden der! Han er der altid, og han bliver bare ikke bedre..

 • Eline // My Kind of Fashion 26. august 201515:58

  Hehe mega fedt indlæg! 😀 Og som jyde og med en sjælden tilstedeværelse i KBH, så er jeg ikke tvivl om hvem du taler om der 😉 Fårehoved eller kohovede det ved jeg ikke. Men det var et spøjst syn/oplevelse for ørerne hehe.

 • Amanda 26. august 201516:11

  Jeg er begyndt at tænke over om fløjtemanden står der af ren ondskab for at irriterer andre 🙁 Han er ret øv.

 • Jessica Hansen 27. august 201521:50

  Haha det er så sandt! Du glemmer dog Sanger Søren (ham der synger de der helt vildt underlige sange i vildt højt toneleje)

Leave a Comment