Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Customized gentleman & en tur på kirkegården

DSC09363 DSC09366 DSC09359 DSC09377 DSC09385

Top: American Vintage (Similar here) // Vest: VILA (Similar here) // Bukser: ICHI // Halskæde: ICHI // Sko: Filippa K (Similar here)

Jeg var i denne weekend iført et rigtig gentleman-look. Jeg har været så heldig at få tilsendt de lækreste culottes fra et af mine favoritbrands ICHI.
For lidt over et år siden var jeg på modemesse hos CIFF i bellacenteret, og i min goodiebag modtog jeg en rigtig fin nederdel fra deres brand. Siden har jeg været meget begejstret for ICHI, og mine nye bukser er jeg altså vild med!
Udover bukserne, så er halskæden også fra Ichi.
Hvad synes I om looket?

Billederne er forresten taget da mig og min mor var på vej på kirkegården. Da min mor var en ung psykologi-studerende passede hun en lille handicappet dreng. Desværre døde denne dreng nogle år senere. Da han døde var min mor blevet færdigudannet psykolog, og havde fået min bror og jeg. Vi boede på det tidspunkt i Spanien, og derfor kunne min mor ikke deltage til begravelsen. Derfor kommer vi ofte på den kirkegård han er bisat ved, og vi har i mange år ledt efter hans gravsted – vi har bare ikke fundet det endnu. Men vi går mange ture derinde og mindes ham. Han fyldte en stor del i min mors liv dengang, så jeg føler på en måde også jeg kender ham.
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Freja Fokdal 28. august 201512:01

    whatuuuup. Det er jo den vej jeg bor på.

Leave a Comment