Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

TMI Tag med Amanda! // Ny video

11973281_10206405292904016_1920268929_o

Hej piger! Jeg var i Tirsdags sammen med min gode veninde Amanda, og da vi begge to youtuber, så besluttede vi os for at lave en video! Denne video er et TMI tag, som står for ‘To much information.’ I denne video fortæller vi om vores vægt, vores højde, vores værste frygte og en masse andre sjove ting!
Videoen blev pænt lang, så vi har delt den op sådan at 1. del er på Amandas kanal, og den 2. del er på min kanal.

1. Del kan du se LIGE HER
2 Del kan du se LIGE HER

Jeg håber at I vil kunne lide videoen – jeg synes selv at den er ret sjov, og der kommer en del nye informationer om os begge. Så kig forbi youtube, og subscribe gerne på vores kanaler!
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Amalie 28. august 201523:29

    Hej Alberte. Du virker super sød, jeg gad virkelig godt at kende dig i virkeligheden! Jeg vil bare sige, at jeg synes, det er skide sejt, at du er så ærlig omkring din angst, og jeg håber virkelig, at du vil lave en video omhandlende det. Det ville virkelig være brugbart, da jeg selv går og døjer med det, og vi virker så ens på mange punkter!

Leave a Comment