Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Svinger håret mit!

DSC09661DSC09647DSC09637DSC09639DSC09646DSC09731DSC09629Igår var en virkelig dejlig dag! Jeg tilbragte nemlig hele dagen sammen med min skønne veninde Simone Wulff. Vi tog ud på Bispebjerg kirkegård hvor vi gik en tur og fik snakket om alt og ingenting. Simone har været tre uger i USA, så der var nok at snakke om!
Udover gåturen, fik vi også skudt nogle hurtige billeder.

Bagefter tog vi hjem til mig, og holdt en lille blogger-workshop. Der sad vi og hjalp hinanden med at gøre layoutet på hinandens blogs bedre. Det handler jo om at hjælpe hinanden som bloggere og selvfølgelig som veninder generelt. 🙂 I kan forresten besøge Simones blog LIGE HER
Hvad synes I om overstående outfit?
xx Whitta

Skjorte: Isabel Marant // Nederdel: H&M // Sko: Adidas // Læderjakke: Ganni // Halskæde: Anni Lu (Købes her)bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • Nikoline 30. august 201514:51

  Hvor er det første billede bare skønt! Fin location 🙂

  TheNormcoreRebel

 • Petrea 30. august 201519:06

  Hvor er billedet hvor du svinger jakken dejligt!!! Mit yndlingsbillede på hele bloggen, ingen tvivl. Og super skønt outfit. Elsker kombinationen af de farver sammen.

 • Eline / My Kind of Fashion 31. august 201510:10

  Elsker din nederdel! Den er SÅ flot 😀 Og er så tosset med din nye farve til håret. Det klæder dig virkelig godt!

Leave a Comment