Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

An autumn outfit // Og hvem ligner Jeg egentlig?

DSC09479 DSC09539DSC09495 DSC09511 DSC09520 DSC09540I sidste uge var jeg til event med min gode veninde Amanda. Som altid, når man er sammen med fellow bloggers, så bliver der jo selvfølgelig skudt outfitbilleder. Jeg er så heldig at jeg bor lige ved sortedamssøerne i København, og derfor er den location jo oplagt til billeder. Til eventet var jeg iklædt overstående outfit. Et rigtig efterårs-look, haha!

Billederne er forresten taget et par dage inden jeg fik farvet mit hår mørkt, så det er altså derfor at mit hår er lysere end nu – det er ikke fordi at jeg har fået det farvet tilbage igen, hihi.

Et par af mine favoritbloggere har iøvrigt lavet et indlæg denne måned, omhandlede de kendisser de ligner udseende-mæssigt. I kan se indlæggene HER og HER
Jeg kunne vildt godt tænke mig at høre hvilke kendisser I synes jeg ligner! Så vil jeg måske lave et indlæg om det – det ville i hvertfald være rigtig skægt at høre, så skriv endelig en kommentar om det! 😉

Skjorte: ICHI // Bukser: Dr. Denim // Jakke: Designers Remix // Støvler: Just Fab // Armbånd: The Vintagebloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 13

 • Nanna Ø. 2. september 201513:09

  Jeg synes egentlig ikke, at du ligner nogen^^’ Du har et unikt smukt ansigt♥

  http://nannaoerner.wix.com/spectrum

 • Nikoline 2. september 201513:18

  Jeg er enig med Nanna, du har et meget unikt ansigt 🙂

  TheNormcoreRebel

 • IDA 2. september 201514:33

  Du ligner nogen gange hende fra Black Swan, andre gange lidt Kate Moss

 • Miriam 2. september 201514:38

  Josefine Skriver

 • Simone 2. september 201515:23

  Jeg kan ikke forklare hvorfor, men på nr. 2 billede synes jeg du minder om Gigi Hadid – Jeg ved ikke om det er øjnene eller ansigtsformen, men jeg tænkte på hende.

 • Nadia Kaplan 2. september 201515:54

  Kan desværre ikke lige sætte en finger på hvem du ligner. Men du ser i hvertfald skide godt ud og lækker skjorte 🙂

  //www.neronoir.dk

 • Pernille 2. september 201520:02

  Jeg syntes ikke du ligener nogle kendisser du er helt igennem unik (hvilket er godt self.)

  Men din stil har altid mindet mig om Eleanor Calder.. :satisfied: :142:

 • Amanda Bugge 5. september 201520:02

  Jeg har tit tænkt på det og forveksler jer ret tit på Instagram (i hvert fald før du farvede dit hår) – Mie Juel ELLE’s styling director, hehe

Leave a Comment