Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Smykker med et godt formål!

DSC09798DSC09791DSC09792DSC09788

Jeg modtog en lille fin pakke igår fra brandet ‘Jewelry and Love.’
Tidligere på måneden var jeg til event for dette smykkebrand, hvor vi fik lov til at vælge os et smykke fra kollektionen, og derudover fik noget information om den. Hvert smykke i denne kollektion er designet af en kendis, og hver kendis har fået lov til at vælge et velgørende formål, som de vil samle ind til. Så hvis man køber et af smykkerne, så samler man ind til forskellige organisationer.
Jeg valgte selv det fine ‘knudarmbånd’ som I kan se på overstående billeder. Dette armbånd samler ind til organisationen ‘TUBA’. TUBA er en organisation der handler om at gøre livet nemmere for børn med forældre i misbrug. Jeg synes dette emne er meget vigtigt at samle ind til, og jeg er glad for at have et armbånd der støtter TUBA.
Misbrugsforældre er en uforudsigelig størrelse der gør at man som barn hele tiden skal være på vagt eller indtage en voksen rolle, og det er en stor pris mange af disse børn betaler. Det skaber en utrolig sårbarhed hos børn, og mange tager den sårbarhed med ind i voksenlivet. Det er ikke til at bære at nogle børn skal opleve så meget utryghed hele tiden, så derfor støtter jeg TUBA.

Udover dette armbånd fik jeg en lille overraskelse med i den fine pose jeg fik fra dem, nemlig i form af den lille og simple ring.

I kan købe armbåndet, og samtidig støtte TUBA LIGE HER

xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • Tea 3. september 201515:31

  Hvor er din ring fra

 • Emma-Marie 3. september 201517:18

  Sikke et skønt princip med at pengene går til gode formål, af forskellig art!

 • Nadia Kaplan 3. september 201522:03

  så fine smykker, simpelt og lækkert! 🙂

 • Julie Mænnchen 4. september 201514:07

  Sikke et godt koncept og hvor er armbåndet bare flot! Og ja, ringen også 🙂

Leave a Comment