Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Gæsteblogger: sæsonbaserede sko!

11996583_684942631605580_2082902669_o

Billeder fra Anna Engstrøm, Maria Kragmann og Sillewho

The sneaks – Sneakers er essentielle til alle sæsoner, og til efteråret er det særligt populært med sneakers i mørke nuncer. For tiden er det især Nike’s ruskindsmodel, der pryder gadebilledet. Den blå farve er perfekt til efterårssæsonen, mens sorte sneakers også altid er et hit.
SORTE SNEAKERS FRA TOMS // NIKE ROSHE RUN BLACK // NIKE AIR FORCE SUEDE NAVY TRAINERS 

The gentlemens – Herreskoene ses efterhånden mere på kvinder end mænd, og skoen er igen på mode denne sæson. Du kan gå helt klassisk med lædersko til ankellange bukser, eller springe ud i leopardmønster, der går fint til et helt sort outfit.
DR MARTENS 1461 CLASSIC // ASOS LEOPARD FLAT SHOE // ASOS FIT LEATHER FLAT SHOES

The suede boots – Efterår er lig med støvler. I denne omgang er der fokus på ruskind, der både er smukt og blødt, og vamset velour. Der skal helst være hæl på, men ikke mere end et par centimeter, og så må skaftet gerne gå et stykke over anklen. Især de 70’er inspirerede blå støvler er in. Knælange støvler er for alvor tilbage, og de skal helst sidde stramt om benene og gå lidt over knæet. Støvlerne gør, at du kan have bare ben lidt længere, da de jo varmer lidt – og så går de også fint over jeans!
ASOS RADIO STAR – BLUE ANKLE BOOTS // POINTED CHELSEA ANKLE BOOTS BLACK // OVER THE KNEE BOOTS

Ovenstående er mine budget-favoritter til efteråret og overgangsperioden. Det er dog vigtigt, at skoene er i den rigtige kvalitet, så de kan holde til regn og sne. Plej dem eventuelt med imprægneringsspray!

Dette indlæg er skrevet af Julie Degn fra FIGURSYET.dk

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment