Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

En søndagstur i Irma, en ny diæt og et typisk-søndag-outfit!

DSC09978 DSC00003DSC00009

 

Sweatshirt: Topshop // Skjorte: Mads Nørgaard // Bukser: ZARA // Sko: Adidas Originals // Hårbånd: Købt i Gossip i Ny Østergade

Igår søndag var det man kan kalde en super-praktisk dag for mig! Jeg brugte dagen på at lave en hulens masse lektier til HF, og så skulle jeg også en tur i Irma for at købe ind til min nye glutenfrie diæt.
Jeg har jo – som jeg har skrevet før – fået en ret uflatterende skaldet plet i min hovedbund (heldigvis et sted hvor noget andet hår dækker over det, så man kan ikke se den) og en af symptomerne på glutenallergi er hårtab. Udover symptomet hårtab er kvalme og træthed også en del af symptomerne, og det har jeg også.
Jeg ved godt at jeg bare kunne tage en blodprøve og undersøge det, men jeg har en kæmpe angst for nåle, så jeg vil først forsøge at se om hårtabet forsvinder af denne diæt.
Så på billederne ovenover var jeg altså en casual tur til Irma. Søndag plejer at være en dag hvor jeg ikke gør meget ud af mit tøj, og jeg ifører mig stort set altid noget meget simpelt på den dag. Overstående outfit er måske ikke det mest inspirerende og specielle, men det er nu engang et meget realistisk outfit til en søndag, haha.
Hvad foretrækker I at ifører Jer på en søndag?
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • Nikoline 7. september 201512:03

  Hvis jeg ikke skal noget. så når jeg aldrig at klæde mig på om søndagen.. En hel dag i nattøj er altså også rart en gang imellem 😉

  TheNormcoreRebel

 • Julie Høj 7. september 201514:15

  Super hyggeligt søndags-outfit. Jeg er helt enig – søndag er en dag for afslapning og behageligt tøj.
  Held og lykke med den nye diæt – det er noget af en omvæltning.

 • Nanna Ørner 7. september 201518:02

  Det er sjovt, fordi du siger, at du “bare” skulle have noget tøj på, men for mig, er det der look et af mine yndlingslooks ud af alle dine OOTD!^^’
  Sjovt, hvordan man opfatter tøj helt anderledes! Hvis jeg så dig på gaden, ville jeg tænkte:”Wow, et flot outfit! Det har hun nok brugt lidt tid på at sætte sammen!”:)♥

  http://spectrum-nannaoerner.bloggersdelight.dk/

 • J 7. september 201521:26

  Hvilke fag har du på HF e learning 😀

Leave a Comment