Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Materialer der dur!

Indlægget indeholder reklamelinks

Reklamelinks er markeret med *

Ikke-navngivet-1Sidste uges vejr sætter realiteterne i perspektiv. Vi er ved at få efterårsvejr. Faktisk synes jeg at efterårsvejr er drønhyggeligt, og jeg har ikke noget imod lidt regn og lidt torden. Men det er altså supervigtigt at have varmt tøj i solide materialer, som passer til det Danske vejr. Derfor var jeg forleden på en lille shoppetur i indre by, for at lede efter en kashmir-trøje, som efter min mening er et MUST når man går ind i efterår og vinter-perioden. Jeg har længe gået og luret på & Other Stories lækre kashmir-trøjer, som findes i både lyseblå, grå og vidst også flaskegrøn. Deres kashmir-trøjer koster omkring 950, og det synes jeg er en meget retfærdig pris for kashmir, som jo er et mega-luksus materiale som virkelig varmer i vinterkulden.
Da jeg var inde i butikken kunne jeg imidlertid ikke dy mig for at købe den fine læderjakke som I kan se på overstående billeder. Jeg havde en læderjakke i forvejen, men det var af fake læder, og den var ved at blive rimelig lille, da jeg fik den i fjortenårs fødselsdagsgave, haha! Så jeg kom hjem med en læderjakke af ægte læder*, som simpelthen er så varm og skøn at have på – og så er en god solid læderjakke altså også en skøn ting at have i sin garderobe!
Går I op i materialer på Jeres tøj? Har I kashmir eller ægte læder i jeres garderobe?
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • Signe 8. september 201512:11

  Lækre køb! Jeg har selv en læderjakke som er ret slidt og derfor er jeg på udkig efter en ny, hvor har du købt din? 🙂

  • Signe 8. september 201512:14

   Hov, det gik lidt hurtigt med at læse, har fundet den nu 😉

 • Lisbeth 8. september 201513:01

  Ægte læder kan virkelig gøre et indhuk i kontoen, men det er alle pengene værd! Det er bare et must-have-item i de fleste garderober, og du kan jo have jakken i årevis! Det fantastiske ved læder er, at det kun bliver smukkere med alderen.

  Det er virkelig en smuk jakke du har fundet. Kan ret godt lide den dybe guldtone på metaldelene – og jeg er eller normalt til sølv 😉

  // http://www.moonlitmadness.dk

 • Johanne Jacobsen 8. september 201517:47

  Jeg blev simpelthen så forskrækket over sådan et skift vejret har taget den sidste uge (I dag har ellers været relativ varm). Jeg kan pludselig mærke, hvor meget jeg mangler varmt tøj til de kolde måneder der er på vej.

  Hold da op det er en flot læderjakke du har fået købt dig.

  xx Johanne Jacobsen
  http://www.johannejacobsen.dk

 • Josefine 8. september 201519:06

  Er vildt med læderjakker, det er virkelig et must i garderoben! Det giver altså en vis coolness over ens outfit!

  http://byus2you.blogspot.dk

 • Malue Jasmine 9. september 201513:34

  Jeg er selv kæmpe fan af læderjakker og kashmir – begge materialer er så skønne.

  Jeg fik også min læderjakke da jeg var ung, men min far købte den lidt for stor, så nu passer den perfekt 😀

  Knus Malue
  http://mooldash.dk
  http://neatnails.dk

Leave a Comment